Apr 8, 2011

Posted by Varsator in Compatibilitati | 17 Comments

Varsator – Fecioara

Varsator – Fecioara

Horoscop Dragoste – Compatibilitati Varsator – Fecioara

Când Varsatorul si Fecioara sunt împreuna, scot la iveala tot ce este mai bun, sau dimpotriva, mai rau în celalalt. Fecioara are o abordare mai rigida si mai stiintifica asupra vietii.

Aborda era poetica a Varsatorului, nu are nici o legatura cu cea a Fecioarei. Dar cei doi pot depasi aceste aspecte si pot învata multe unul despre celalalt.

Varsatorul este pasional si temperamental, iar Fecioara este mai metodica si nu-i place sa iasa în evidenta. Aceasta este foarte organizata si îi place curatenia. Varsatorul este modern si rutina îl plictiseste.

Fecioara îl va gasi interesant pe Varsator, însa ar putea sa fie frustrata în încercarea de a întelege ce se petrece în mintea acestuia. Varsatorul nu va aprecia criticile partenerului, dar va descoperii ca Fecioara ofera un sprijin foarte bun.

Fecioara este guvernata de Mercur, iar Varsatorul de Saturn si Iranul. Ura nus reprezinta toate lucrurile ciudate. Mercur este comunicativa si concentrata pe organizare si eficienta, lucruri foarte importante pentru Fecioara.

Saturn reprezinta munca si disciplina în timp ce Ura nus este axata pe gândirea futurista. Fecioara îi va arata Varsatorului ca odata cu organizarea vine si confortul si acesta din urma îi va arata Fecioarei cum sa-si sustina punctul de vedere cât mai ferm.

Fecioara este un semn de Pamânt, iar Varsatorul de Aer. Varsatorul cauta stimul aera spirituala în viata, iar Fecioara este mai intelectuala. Fecioara se întreaba mereu “de ce?” sau “cum?”, în timp ce Varsatorul se concentreaza pe ceea ce e la îndemâna si se întreaba “ce urmeaza?”

Uneori le va fi dificil sa înteleaga modurile de abordare diferite. Conflictele pot aparea daca Fecioara vrea sa obtina o relatie perfecta sau daca Varsatorul este prea indiferent. Ambii trebuie sa aprecieze viziunea celuilalt asupra lumii si sa realizeze ca au multe de învatat unul de la altul.

Fecioara este un semn Schimbabil, iar Varsatorul unul Fix. Varsatorul poate fi nerezonabile, încapatânat si capricios.Amândoi sunt foarte perseverenti când urmaresc un scop anume. Fecioara este adaptabila la orice situatie sociala.

Ea va fi bucuroasa sa lucreze alaturi de Varsator într-un proiect al acestuia atâta timp cât are un rol destul de important. Conflictele sunt rare si de obicei rezolvate de Fecioara, aceasta fiind mai realistica decât Varsatorul si pâna la un anumit moment poate chiar va ceda pentru a nu se isca discutii.

* Cel mai bun aspect al acestei relatii Varsator – Fecioara este faptul ca atunci când îsi propun ceva, vor duce lucrurile la bun sfârsit. Relatia lor va fi placuta pentru ambii parteneri.

Horoscop Dragoste Varsator – Compatibilitati Varsator – Fecioara.

Sursa: http://www.femeia.ro/

Leave a Reply